Workshop: Aan de slag met je podiumangst!

Je wilt dolgraag zingen of spelen voor publiek, je hebt goed geoefend, je voorbereid tot je er klaar voor bent en dan: knikkende knieën, een bibberende of overslaande stem, trillende vingers, paniek, frequent bezoek aan het toilet, een black-out…

Waarom zou je daarmee doorgaan?!?

Gun jezelf een cadeau en leer in deze eendaagse workshop hoe het anders kan. Deze dag staat bol van allerlei tips en je leert technieken die je zullen helpen vóór en tijdens een optreden. Zodat jij straks weer lekker(der) op het podium staat en niet alleen je publiek, maar ook jezelf laat genieten!

Data volgen zodra het mogelijk is.

Kosten:          € 100,–  inclusief koffie/thee en lekkers. Lunch neem je zelf mee.

Inschrijven:     info@in-geborgen.nl of 06-27 28 28 00

“Als zangeres weet ik hoe het voelde om zo nerveus te zijn dat ik zelfs de controle over mijn stem kon verliezen. Uren van tevoren en ook tijdens het optreden me alleen maar zorgen maken over alle moeilijke noten, misselijk zijn en maar hopen dat het allemaal goed zou gaan. Regelmatig wenste ik zelfs onzichtbaar voor het publiek te zijn, ergens op een plekje in de coulissen of zoiets…

Gelukkig ligt dat al vele jaren achter me en geniet ik elke keer weer met volle teugen als ik sta te zingen. Omdat ik me geen zorgen meer maak of het allemaal wel zal lukken, kan ik volledig focussen op WAT ik zing en HOE ik dat wil doen. En het allerbelangrijkst is dat ik het gevoel dat ik bij een lied heb kan overbrengen en delen met mijn publiek. Heerlijk!”

Zo kan het ook voor jou zijn. Zet vandaag nog de stap naar ontspannen optredens met zelfvertrouwen en plezier. Genieten met een grote G!