Over In-geborgen

Ik ben Ingeborg van den Heuvel, geboren in 1968 in Oss als jongste in een groot en complex gezin. Van nature had ik als kind al een sterke intuïtie, en onbewust had ik geen idee hoe ik daarmee om moest gaan. Vaak heb ik me angstig gevoeld, anders, te ‘wijs’ voor mijn leeftijd. Daar had ik wel een goede uitlaatklep voor als ik alleen was, namelijk door te zingen. Dat doe ik nog steeds trouwens, maar inmiddels professioneel voor publiek en met veel plezier!
Ruim 28 jaren werkte ik in het bedrijfsleven en voor de overheid als notarieel medewerker, managementassistente/secretaresse en office manager. Leuke banen, veel geleerd. Maar ja…de èchte passie ontbrak toch. Ondertussen volgde ik diverse opleidingen en kwam ik erachter dat ik een expert was geworden in de verantwoordelijk van anderen op me te nemen. Hoe anders werd het toen ik leerde bij mezelf te blijven, vragen te gaan stellen en te ontdekken wie er zich onder al die lagen aan het verbergen was. Dat is een lang proces geweest, zichtbaar durven zijn.
De omslag kwam op een moment dat ik weer geconfronteerd werd met een terugkerend naar patroon in mijn werk. Ineens werd het glashelder: ‘Blijf je zo doorgaan of ga je dat doen waar ècht je hart, je passie en je talenten liggen?’
Vanuit mijn eerdere opleidingen en een zeer indrukwekkende, positieve hypnosesessie van jaren terug, was ik geïntrigeerd en nieuwsgierig geworden naar de geweldige mogelijkheden van ons onderbewustzijn. Zodoende voegde ik de opleiding tot hypnotherapeut toe aan mijn vaardigheden en startte mijn eigen praktijk In-geborgen. Ook besloot ik al die jaren zangervaring beroepsmatig voort te zetten. Realistisch gezien heb ik nu twee ‘banen’. Toch voelt dat voor mij als één geheel, wat weer prachtig samenvloeit in de workshops en trainingen die ik geef op het gebied van podiumangst.
Als coach, hypnotherapeut en trainer help ik jou om vrijer te worden van ballast die je niet langer meer nodig hebt, zodat er meer en meer ruimte ontstaat voor wie je ècht bent. Mijn visie is dat in principe alles mogelijk is en dat in jouzelf de sleutel ligt naar meer. Ik voel feilloos aan wanneer iets niet authentiek is en stimuleer je om naar de kern te gaan. Dat doe ik uiteraard respectvol, en ook recht uit het hart, soms wat confronterend, soms met een vleugje humor. Mijn doel is dat jij (weer) vertrouwt in jezelf, dat je overtuigd bent van wat je gelooft, wilt en kunt. En daarnaar kunt gaan leven: vrijer en bewuster.
Om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen neem ik regelmatig deel aan masterclasses, workshops/trainingen en congressen en ben aangesloten bij  het International Coaches Register.
Sinds november 2019 ben ik tevens een van de eerste 15 geregistreerde BLAST Technique® Practitioners in Nederland.

Certificeringen: